РФ вдарила ракетою по колоні зерновозів на Сумщині: є загиблий і поранені (фото)

РФ вдарила ракетою по колоні зерновозів на Сумщині
РФ вдарила ракетою по колоні зерновозів на Сумщині

Учора ввечері російські військови завдали ракетного удару по колоні зерновозів на Сумщині. Один водій загинув, ще чотири – поранені. Про це повідомила Прокуратура Сумщини.

31 серпня близько 20:30 ворог завдав ракетного удару по колоні зерновозів, які були на шляху "Суми-Харків" поблизу с. Верхня Сироватка Сумського району", – йдеться в повідомленні.

Унаслідок атаки окупантів загинув 23-річний водій вантажівки, іще чотири кермувальники поранені.

Один вантажний автомобіль загорівся, ще близько 20-ти – пошкоджені.

Тим часом вже вигадали байку, щоб виправдати свій злочин. Пропагандистські ресурси поширюють інформацію про нібито ліквідацію колони техніки, яка направлялась у Суджу. Однак, як стверджує прокуратура, на фото чітко видно, що вантажівки очікували на загрузку сої та стояли поблизу поля.

Нагадаємо, що російські загарбники атакували дроном поліцейську машину в Куп'янську Харківської області 31 серпня. Двоє правоохоронців поранено, один загинув.

Крім того, ввечері 31 серпня Росія завдала удару по Слобідському району Харкова ракетою «Гром-Е1» з території Білгородської області. В пошкодження житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури.

До слова, в Харкові 31 серпня було оголошено траур за жертвами ворожого удару, завданого по місту 30 серпня. Через російську атаку загинуло шестеро осіб. Серед них – 14-річна дівчинка, яка була вбита поблизу дитячого майданчика. Крім того, постраждали 97 людей, з них 22 – діти. У п'яти дітей стан задовільний, у 17-річної дівчини – важкий. Як відомо, 30 серпня російські загарбники обстріляли Харків керованими авіабомбами. Один з ударів припав по центральній частині Харкова, по 12-ти поверховому житловому будинку.

Читайте також