Рівень ППО дозволяє не зупиняти Україну під час зльоту носіїв «Кинджалів» – Зеленський (відео)

Президент Володимир Зеленський висловив подяку працівникам українського оборонно-промислового комплексу та їх партнерам за допомогу, яку вони надають. Він зазначив, що провів Ставку з детальною доповіддю міністра оборони щодо забезпечення сил оборони на наступний рік. Особлива увага була приділена українській ракетній програмі, яка є ефективною у пошуках російського ворога.

Зеленський також зазначив, що Україна активно співпрацює зі Сполученими Штатами щодо спільного виробництва зброї. Він висловив подяку Фінляндії за надання 20 оборонних пакетів для українських воїнів, які підсилюють безпеку східного флангу Європи. Також глава держави обговорив питання освіти та заявив про плани підвищити ресурси стипендій та відновити деякі університети, що були пошкоджені під час російських ударів.

Президент відзначив, що Україна продовжує опиратися російській агресії, яка триває вже 632-у добу. Російська Федерація здійснила низку ракетних та авіаційних ударів, але завдяки протиповітряній обороні були знищені дев'ять ударних БпЛА.