«Різав усіх, кого бачив». У Португалії семикласник поранив ножем шістьох дітей

Ножовий напад у Португалії, поранено дітей
Ножовий напад у Португалії, поранено дітей

12-річний учень з міста Азамбужа, що поблизу Лісабона, поранив ножем шістьох своїх однокласників. Інцидент трапився в їдальні школи, після обіду. Хлопець взяв ніж і напав на всіх, кого побачив. Після цього його замкнули в класі до приходу поліції, але не затримали через його вік. Інцидент стався зовсім неочікувано і причину його поки невідомо.

Шестеро учнів віком 12-14 років постраждали від нападу. У них ранення рук та живота. Одну дівчинку довелося госпіталізувати, але її життю нічого не загрожує. Навчання в школі Азамбужа було призупинено внаслідок цього нападу, але знову розпочнеться 18 вересня. Для постраждалих дітей будуть залучені психологи.

Міністерство освіти, науки та інновацій Португалії вже зв'язалося з директором школи. Вони цікавляться станом здоров'я постраждалих учнів і бажають їм швидкого одужання.

Це вже не перший подібний інцидент. Нещодавно в Росії школяр з молотком напав на своїх однокласників, а в Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса і поранила п'ятьох людей.

Читайте також