Робота світлофорів при відключенні світла. Гендиректор Yasno повідомив сумну новину

Робота світлофорів при відключенні світла. Гендиректор Yasno повідомив сумну новину

Повернулися відключення світла в Україні

Після стабільного проходження опалювального сезону в Україну з середини травня повернулися відключення світла. Гендиректор постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко розповів про те, що відбувається зі світлофорами у Києві.

Згідно з його поясненням, якщо будинок розташований на перехресті, то світлофор поряд не буде працювати під час відключення електроенергії у будинку.

Навіть не уявляю, як це зробити. Не думаю, що це технічно можливо. Це треба переробляти всю систему, витратити велику кількість часу та грошей

Сергій Коваленко відповів на запитання про можливість віднесення світлофорів до критичної інфраструктури. Водночас, зазначається, що інтерв'ю із ним записувалося до останнього масштабного обстрілу енергетики.

Крім того, російська пропаганда поширює фейк про запуск в Україні телеграм-бота для доносів на сусідів, які не економлять електроенергію.

Нагадаємо, що уряд планує зняття митних та бюрократичних бар'єрів для ввезення в Україну генераторів, сонячних панелей, інверторів та іншого обладнання.

Читайте також: