Росія атакувала портову інфраструктуру Одеської області: є жертви та поранений

Російська атака на портівську інфраструктуру Одеської області
Російська атака на портівську інфраструктуру Одеської області

Російські війська напали на портову інфраструктуру Одеської області вночі проти 10 липня, що призвело до загибелі одного охоронця та водія вантажівки. Про це повідомив голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, ще один чоловік отримав поранення і отримує всю необхідну допомогу. Крім того, пошкоджені склади, вантажний автотранспорт та цивільний теплохід.

Наслідки атаки

Пошкоджені складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплохід. Сталася руйнівна аварія, внаслідок якої сталося витік рідини, але ситуацію вже вдалося ліквідувати.

Сьогодні рано-вранці також пролунали вибухи в Одесі під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що вже раніше окупанти напали на портову інфраструктуру Одеського району, що призвело до загибелі одного цивільного чоловіка.

Також в Рівненській області ворожі безпілотники атакували об'єкт критичної інфраструктури під час повітряної тривоги. Пожежа була швидко локалізована.

Після російської атаки 8 липня по Києву вже закінчилися пошуково-рятувальні роботи, під час яких знайшли тіло дівчини та провели аварійно-рятувальні роботи на території дитячої лікарні, яка постраждала від удару.

Всього внаслідок російської атаки загинуло 33 людини, в тому числі 5 дітей, а 121 особа отримала поранення.

Читайте також