Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України – Зеленський

Росія знищила лікарню України
Росія знищила лікарню України

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що за останню ніч російські війська нанесли удари по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та іншим регіонам України. У результаті атаки постраждала лікарня імені Мечникова в Дніпрі, а також житлові будинки. Є загиблі та поранені.

Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розв'язана війна. - заявив Зеленський.

Зеленський також зазначив, що у Дніпрі загинуло троє людей, включаючи дитину, внаслідок удару російських військ. В Києві також була жертва - підліток 14 років. Президент висловив співчуття рідним та близьким жертв. Багатьох поранених також отримали допомогу.

Зеленський закликав до тиску на Москву і зазначив, що ця війна триває вже третій рік через агресію Росії. Він наголосив, що мир і безпеку можна забезпечити лише силою і рішучістю.

Нагадаємо, що вечером 25 жовтня російські загарбники здійснили ракетний удар по житловому кварталу в Дніпрі, у результаті чого загинуло 4 людини, а 20 отримали поранення. Також, через нічну атаку на Київську область, загинула жінка, а дитина отримала поранення.

Читайте також