Росія поранила двох енергетиків під час нічної атаки (оновлено)

Двоє поранених енергетиків після атаки вночі
Двоє поранених енергетиків після атаки вночі

Окупанти поранили двох працівників на одному енергооб'єкті України під час нічної атаки 22 червня. Про це повідомляє Міненерго.

Ворог знову завдав удару по енергетичній інфраструктурі. Атаковано об'єкти оператора системи передачі у південному та західному регіонах. Є пошкоджене обладнання

На одному з об'єктів постраждали двоє енергетиків через обстріл. Вони були доставлені до лікарні.

Також відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на генеруючому об'єкті. Наслідки уточнюються. Триває їх ліквідація

Укренерго уточнило наслідки атаки 22 червня о 7:14, повідомивши, що армія РФ здійснила восьмий масований комбінований удар по об'єктах енергетичної інфраструктури.

За даними Укренерго, обладнання пошкоджено на об'єктах в Запорізькій та Львівській областях. Двоє енергетиків постраждали на Запоріжжі.

Ворог завдав ракетного удару по об'єкту критичної енергетичної інфраструктури в Львівській області. Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що унаслідок удару виникла пожежа.

На місці вже працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило. Про масштаби руйнувань - згодом

Моніторингові пабліки раніше повідомляли про проблеми зі світлом після ракетної атаки в районі Стрия Львівської області.

22 червня ворог атакував Івано-Франківськ, що призвело до пошкодження житла та дитячого садка. Мер міста Руслан Марцінків повідомив, що всі мешканці залишилися живі і здорові.

Читайте також