Росія вдарила по автівці на Харківщині: загинуло подружжя та 17-річна дівчина

Російські загарбники вдарили авіаційними бомбами по Вільхуватській громаді

15 лютого в результаті ударів керованими авіаційними бомбами, запущеними російськими загарбниками, загинули подружжя та 17-річна дівчина. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зафіксоване влучання в автомобіль з цивільними: щонайменше двоє загиблих мирних жителів – чоловік та його дружина. Також є загорання житлового приватного будинку, попередньо – двоє поранених

Загиблі були ідентифіковані як 58-річна жінка і 56-річний чоловік. Тіла їхньої 17-річної дочки також були знайдені поруч з автомобілем. Постраждали ще двоє – 54-річна жінка та 53-річний чоловік, які госпіталізовані у важкому стані.

Російські загарбники атакували Україну в ніч на 15 лютого

Уночі 15 лютого російські окупанти вчинили черговий напад на Україну. У результаті заходів протиповітряної оборони було знищено 13 з 26 ракет, які було запущено росіянами. Ворожі сили атакували крилатими ракетами, балістичними ракетами та іншими збройними силами.

Протягом доби продовжуються бойові дії в рамках 722-ї доби повномасштабної війни Росії проти України. За цей період було зафіксовано 51 зіткнення, російські війська здійснили 30 ракетних ударів, 56 авіаційних ударів і 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових позиціях та населених пунктах.