Росія вдарила ракетами по Закарпаттю: ціль ворога – об'єкт критичної сфери

Російські загарбники атакували об'єкт критичної інфраструктури в Івано-Франківській області

У ніч а 29 березня російські загарбники напали на об'єкт критичної інфраструктури в Івано-Франківській області. Сили протиповітряної оборони знищили повітряні цілі. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

«Росіяни вкотре здійснили масовану атаку по українських містах, застосувавши різні типи озброєння. Не оминула загроза і Прикарпаття. Ціллю ворога став об'єкт критичної сфери», - розповіла вона.

За словами Онищук, на щастя, обійшлося без жертв.

«На світанку наші відважні захисники неба знешкодили повітряні цілі», - заявила голова ОВА.

Російські окупанти вчергове атакували Україну та вдарили по енергетичних об'єктах

Уночі 29 березня російські окупанти нанесли удари по Україні та пошкодили енергетичні об'єкти. Наразі на Дніпропетровщині застосовані аварійні відключення, а на Харківщині графік погодинних відключень. Теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах зазнали пошкоджень. Дані про атаку уточнюються.

Продовжується війна Росії проти України

Вже 765-й день повномасштабної війни Росії проти України. Вчорашній день було 59 бойових зіткнень. Загалом, ворог здійснив 16 ракетних та 131 авіаційний удар, а також 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Російські окупанти вчора атакували Україну за допомогою безпілотників типу Shahed та різних типів крилатих ракет.

Повітряна тривога та атаки на українські міста

Вночі 29 березня в усіх областях України було оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Одночасно російські окупанти атакували українські міста. МіГ-31К з аеродрому Саваслейка злітав, а росіяни запускали "Кинджалі" та здійснювали балістичні атаки з Криму.

Посилання на пов'язані новини