Росія заявляє про масовану атаку дронів

Росія заявляє про масовану атаку дронів

Заяви Міноборони РФ про знищення безпілотників над Кримом та РФ

Міноборони Російської Федерації повідомило, що за ніч на 17 травня протиповітряна оборона знищила та перехопила 102 безпілотники. Із них 51 було збито над Кримом. Цю інформацію наводить пресслужба відомства.

За даними Москви, протиповітряні оборонці знищили і перехопили 51 безпілотник над Кримом, 44 - над Краснодарським краєм, 6 - над Білгородською областю та 1 - над Курською областю.

Крім того, заявляється, що морська авіація та патрульні катери Чорноморського флоту знищили 6 безекіпажних катерів у Чорному морі.

Раніше було повідомлено про вибухи у Новоросійську під час атаки безпілотників. Пресслужба Міноборони РФ заявила про атаку Збройних сил України на нафтопереробний завод у Туапсе.

Також були заявлені атаки на півострів Крим. Наприклад, на аеродромі Бельбек у Севастополі було поцілено у паливний склад, що призвело до пожежі.

Варто відзначити, що це вже друга атака на аеродром Бельбек за останні кілька днів. Перша Хвиля вибухів пролунала 15 травня, а друга тривала до 2:35. В акції хіба що працювала протиповітряна оборона.

Читайте також: