Росія завдала удару по Харкову: є постраждалі

Удар в центрі Харкова: постраждало 16 осіб, двоє у важкому стані

Увечері 16 січня у Харкові невідомі зі строни Росії випустили дві ракети С-300, які влучили у центр міста. Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова обласної адміністрації Олег Синєгубов. У результаті обстрілу була пошкоджена житлова та інша інфраструктура, а також постраждали мешканці.

За даними голови обласної адміністрації, на даний момент медичні працівники надають допомогу чотирьом постраждалим, які перебувають у легкому стані. Зараз триває огляд місць влучань екстреними службами.

За словами мера Харкова, росіяни спрямували свій удар у саме серце міста, де знаходиться цивільна житлова забудова. На місце інциденту вже прибули необхідні служби.

За повідомленням самого мера, кількість постраждалих від обстрілу Росії зросла до 16 осіб, серед яких є дві жінки, які перебувають у важкому стані.

Згідно з інформацією голови обласної адміністрації, росіяни вдарили по житловій інфраструктурі в центрі Харкова, у результаті чого були пошкоджені багатоповерхові будинки. Наразі медики продовжують огляд постраждалих, серед яких є люди у легкому та середньому станах.

Нагадаємо, що Росія продовжує випускати обстріли по різних містах України. Протягом 692-ї доби військового конфлікту відбулося 85 бойових зіткнень та 2 ракетних та 13 авіаційних ударів з боку ворога.