Росіяни атакували Харків: у місті перебої зі світлом, є загиблі та поранені

Атака в Харкові: загін та кровопролиття
Атака в Харкові: загін та кровопролиття

Окупована Росія продовжує агресивні дії проти України. Цього разу вона завдала удару по місту Харків, використовуючи керовані авіабомби. Про це повідомили мер Ігор Терехов та голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Терехов звернувся до мешканців Харкова з закликом бути обережними через обстріли: "У Харкові вибухи. Місто під обстрілом КАБів. Будьте обережні".

Також відомо, що після авіаудару у місті виникли проблеми з електропостачанням, тому зупинився рух метро. Усі станції метрополітену працюють тільки в режимі укриття, і про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Окрім цього, мер Терехов повідомив про трагічні наслідки обстрілу приватного сектору міста: є загиблий і поранені серед мешканців.

Це не перший випадок агресії Росії проти України. Нещодавно харківські рятувальники вже ліквідували наслідки обстрілу житлового будинку, у якому загинули дві особи, а ще 53 людини постраждали, включаючи трьох дітей.

Крім Харкова, сьогодні рано ворог атакував Київську область, випустивши ракети. Внаслідок атаки дві людини отримали поранення.

За даними Повітряних сил ЗСУ, ворог атакував трьома крилатими ракетами морського базування "Калібр" з акваторії Азовського моря. Але дві ракети були збиті зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил у Київській області.

Читайте також

В Одесі пролунали вибухи: що відомо
25.09.2024 - 00:02 2092 переглянули
Вибухи в Одесі