Росіяни атакували Харків: у місті зафіксовано влучання, є постраждалі

Вибухи в Харкові: постраждалі та руйнація
Вибухи в Харкові: постраждалі та руйнація

Сьогодні, 2 вересня, у місті Харків стався вибух. Місцева влада закликала жителів залишатися в укриттях. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов в Telegram.

«У Харкові було гучно. Будьте обережні», – написав Терехов.

Також про небезпеку попередив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він закликав мешканців міста залишатися спокійними та перебувати в укриттях.

Пізніше Синєгубов повідомив про ще один вибух у місті. Також голова Харківської ОВА додав, що в Харкові було влучання в Київському районі. Поки що немає постраждалих, але є пошкоджений автомобіль. На місці влучання продовжується огляд.

За словами мера, в результаті обстрілу Київського району міста постраждали п'ятеро людей. Стан їх середньої важкості.

«Обстріл припав на район щільної житлової забудови», – повідомив Терехов.

Крім того, на місці одного з прильотів палають гаражі, у навколишніх будинках розбите скло, а також пошкоджено теплотрасу.

«Всі відповідні служби працюють на місці. Обстежуються місця, куди потрапили ворожі ракети», – додав мер.

Як повідомлялося, уранці під час повітряної тривоги в Харкові прогриміли вибухи. Є загоряння. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

«В Індустріальному районі від удару ракетою (тип встановлюється) є пожежа в садовому товаристві. Щодо жертв та постраждалих немає інформації», – зазначив Терехов.

Раніше, вночі, РФ атакувала Харків безпілотниками. Про вибухи в місті стало відомо близько першої години ночі. Терехов попередив про російські «Шахеди» над містом.

Було зафіксовано влучання двох безпілотників: в Київському районі міста – в приватний житловий будинок, в Слобідському районі – біля освітнього закладу. На щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також