Росіяни атакували Україну понад 60 дронами: скільки збила ППО

Атака російських дронів на Україну
Атака російських дронів на Україну

Російські війська атакували Україну за допомогою безпілотників

За офіційною інформацією Повітряних сил ЗСУ, вночі 25 жовтня російські війська здійснили масовану атаку на Україну. Вони використали 63 ударні безпілотники та інші дрони невстановленого типу. Атаки були проведені з різних напрямків - міст Орла, Курська і Приморсько-Ахтарськ.

Українські повітряні сили активно протидіяли цій загрозі, залучивши зенітні ракетні війська, авіацію, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи Сил оборони.

Наразі є попередня інформація про те, що українським силам вдалося збити 36 безпілотників у різних областях, зокрема Одеську, Київську, Миколаївську, Дніпропетровську, Вінницьку, Кіровоградську, Житомирську, Хмельницьку, Черкаську, Львівську, Рівненську та Полтавську області. Більшість безпілотників було збито в Одеській і Київській областях.

Також було зареєстровано втрати з боку російських військ - 16 безпілотників було загублено.

Нагадаємо, що ночі 24 жовтня на Хмельниччині під час повітряної тривоги жителі області почули звуки вибухів. Захисні сили ППО працювали, але все одно були постраждалі та руйнування в Старокостянтинівській громаді. Будинок готелю був повністю зруйнований. Також в багатоповерхівках та приватних будинках були пошкоджені вікна та шибки.

Читайте також

Одна з областей посилює мобілізацію
сьогодні, 13:26 0 переглянули
Одна з областей посилює мобілізацію