Росіяни атакували житловий сектор Харкова, поранено дітей

Росіяни атакували житловий сектор Харкова, поранено дітей

Харків постраждав від серії вибухів

У Харкові у суботу, 18 травня, сталися вибухи, що спричинили серйозні пошкодження в житловому секторі. Міський голова Ігор Терехов повідомив про це у Telegram. За свідченнями очевидців, є поранені.

За словами Терехова, внаслідок ударів по Харкову п'ятеро осіб отримали уламкові поранення. Серед поранених також є двоє підлітків віком 13 та 16 років, які отримали легкі поранення.

Нагадаємо, що вчора, 17 травня, о 21:08 в Харкові також були почуті вибухи.

Українські захисники відстоюються від російських окупантів

У зоні АТО тривають активні бойові дії. Російські окупанти продовжують атакувати українські позиції. З початку доби було зафіксовано 15 ракетних та 70 авіаційних ударів. Також було проведено 105 обстрілів з РСЗВ. Основні бойові дії відбуваються на Покровському та Придніпровському напрямках.

На Харківському напрямку українські військові посилюють оборону в прикордонних районах Харківщини і здійснюють розвідку. За даними, ворог здійснив 15 авіаційних ударів з використанням 18 КАБів. З початку доби ворог втратив 133 військовослужбовців, 36 одиниць озброєння і військової техніки, а також 8 бліндажів. Ситуацію на цьому напрямку контролюють українські сили оборони.

Читайте також: