Росіяни будують фортифікації в Криму – партизани

Фортифікації в Криму – партизани
Фортифікації в Криму – партизани

У тимчасово окупованому Криму російські війська будують фортифікації уздовж узбережжя Чорного моря. Про це повідомляє партизанський рух "Атеш" у Телеграмі.

За інформацією партизан, російські силовики зміцнюють оборонну лінію, оскільки вони побоюються висадки української військової піхоти на півострові.

"Найімовірніше, керівництво російської армії на тлі різкого зменшення присутності Чорноморського флоту допускає можливість висадки морської піхоти ЗСУ, оскільки для будівництва фортифікацій потрібно залучити багато людей, а їх не вистачає для штурмів на фронті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російська окупаційна армія розширює мережу інженерно-фортифікаційних споруд на півдні України. За останній місяць загарбники побудували понад 100 кілометрів фортифікацій на чорноморському узбережжі Криму та Херсонщини. Про це повідомляє Центр журналістських досліджень.

У листопаді 2023-го року раніше побудовані російські укріплення на пляжах Криму зруйнував шторм. Проте вже у квітні 2024 року нові укріплення були виявлені на значній частині західного узбережжя Кримського півострова та в прибережних районах Херсонської області. Фортифікації з'явилися протягом лютого-березня 2024-го року.

Нагадаємо, що зенітно-ракетні комплекси "Бук" для відбиття повітряних атак були переміщені російськими окупантами на аеродром у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму.

Читайте також