Росіяни наступали на одному з напрямків. ЗСУ показали, що з цього вийшло

Українські Сили оборони відбили напад російських збройних сил на Запорізькому напрямку. Відео з бойовими діями наших військових було опубліковано Оперативним командуванням "Захід".

За словами військових, було знищено 18 одиниць ворожої техніки та загинуло близько 70 окупантів. Ще 80 ворожих солдатів отримали поранення.

Військові повідомили: "Було знищено 18 одиниць техніки, включаючи 3 танки. Близько 70 орків було відправлено на довгоочікуваний концерт Кобзона, і 80 замовляють квитки".

Після неудачного наступу росіяни повернулися на свої попередні позиції.

«Розпіарений наступ імені «Цезаря Кунікова» на Запорізькому напрямку розбився, як і одноіменний ВДК (великий десантний корабель - «Главком»), – йдеться в повідомленні.

Також було відзначено, що в наступі було задіяно 30 одиниць техніки та достатньо великий особовий склад противника.

Сьогодні українські військові збили один ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34, а також 12 дронів-камікадзе та одну авіаційну ракету Х-59.

За даними аналітиків ISW, російські окупаційні війська здійснили незначний вплив на південний схід від Богданівки (на північний захід від Бахмута) і відібрали позицію на південь від Роботиного.

Продовжується 725-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 82 бойові зіткнення.