Росіяни обстріляли Харків ракетами: є влучання й постраждалі

Харків після обстрілу ракетами
Харків після обстрілу ракетами

Російські загарбники обстріляли Харків і Гуляйполе

У неділю, 7 квітня, російські загарбники здійснили ракетний удар по Харкову. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. За його словами, було зафіксовано чотири обстріли міста, один з яких призвів до поранень людей. Олег Синєгубов, очільник Харківської обласної військової адміністрації, додав, що дві людини звернулися з гострою реакцією на стрес внаслідок ракетного удару.

Місто під обстрілом. Два вибухи. Є поранені внаслідок ракетного обстрілу одного з центральних районів міста - написав харківський міський голова.

Також російські загарбники обстріляли прифронтове місто Гуляйполе в Запорізькій області. Три цивільні людини загинули під завалами свого будинку.

Увечері того ж дня окупанти вгатили балістикою по Одещині і пошкодили припортову інфраструктуру. Місцева жінка отримала поранення внаслідок цього обстрілу.

Крім того, після півночі окупанти здійснили атаку безпілотниками по Харкову, внаслідок чого було пошкоджено приватний будинок і отримали поранення троє людей. Все це сталося на тлі триваючої війни між Росією і Україною, яка триває вже 774 дні і супроводжується численними бойовими зіткненнями.

Протягом минулої доби відбулось 57 бойових зіткнень.

Читайте також