Росіяни обстріляли Харківщину: поранено волонтера

Обстріл у Харківській області: поранений волонтер

24 лютого у Харківській області внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ був поранений 44-річний волонтер. Про це повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

В селі Петропавлівка волонтер отримав осколкові поранення і був доставлений до медичної установи. За добу було пошкоджено понад 15 населених пунктів Харківщини, включаючи Козачу Лопань, Стрілечу, Хатище, Синьківку, Петропавлівку, Іванівку та інші. Також були пошкоджені приватне домоволодіння у Куп'янську, склади цивільного підприємства у селищі Приколотне та господарча будівля свиноферми у селі Лиман, де в результаті пожежі загинуло 23 тварини.

У селі Григорівка ворожі удари зруйнували будівлю магазину, пошкодили п'ять житлових будинків, будівлю колишньої сільської ради, дитячий садок та приміщення пошти. На щастя, ніхто не постраждав.

Також, уночі було зафіксовано атаку на Костянтинівку на Донеччині.

Зранку 25 лютого відбулися атаки дронами та ракетами на центральні регіони України з подальшим переходом на Захід. Крім того, у Хмельницькій області були почуті вибухи, а повітряні сили повідомили про об'єкт інфраструктури, який був атакований групою "Шахедів" у напрямку Хмельницького.

Раніше з'явилася інформація про активну роботу протиповітряної оборони в Київській області.