Росіяни обстріляли Куп'янський район: є загиблий та постраждалі (фото)

Російські війська відкрили вогонь з артилерії по Куп'янському району. Є жертви та постраждалі. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, 12 квітня, близько 11:15, окупанти обстріляли село Моначинівка за допомогою артилерії калібру 152 мм.

Постраждали чоловік 72 роки та 76-річна жінка. Потерпілі відмовились від госпіталізації і отримали медичну допомогу на місці. Пошкоджено житлові будинки.

Також під обстріл потрапило селище Куп'янськ-Вузловий.

Загинув 64-річний чоловік. Попередньо, російські військові обстрілювали населений пункт з артилерії.

Куп'янська окружна прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування за порушення законів та звичаїв війни.

Вже триває 779-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу відбулося 78 бойових зіткнень. Ворог влаштував 54 ракетних та 126 авіаційних ударів, а також здійснив 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Вибухи на Хмельниччині

У п'ятницю, 12 квітня, під час повітряної тривоги на Хмельниччині сталися вибухи. Над регіоном працювала система протиповітряної оборони. Інцидент призвів до пошкодження двох приватних будинків. Зараз на місці працюють відповідні служби, інформація про постраждалих або загиблих поки що відсутня.