Росіяни обстріляли Нікополь і Мирівську громаду. Пошкоджені газогони та ЛЕП (фото)

Росіяни обстріляли Нікополь і Мирівську громаду.  Пошкоджені газогони та ЛЕП (фото)

Зранку 10 червня Нікополь та Мирівська громада Дніпропетровської області були обстріляні російською армією. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

За його словами, увечері ворог двічі атакував Нікопольський район: артилерійським обстрілом - Марганецьку громаду, а дроном-камікадзе - Покровську громаду. Постраждали парник і приватний рибальський човен.

Як зазначив Лисак, вранці 10 червня постраждали Нікополь та Мирівська громада, люди не постраждали.

В результаті обстрілу пошкоджено чотири приватні будинки, дві господарчі споруди, гараж, газогони та лінія електропередач.

За уточненою інформацією, через одну з учорашніх атак на райцентр постраждала 44-річна жінка, якій надали медичну допомогу. Вона буде лікуватися амбулаторно.

8 червня російські війська атакували машину медиків на Херсонщині, унаслідок чого постраждав водій. Фельдшер не постраждала. Також внаслідок обстрілу Полтавщини 7 червня пошкоджено понад 50 приватних будинків, загинула жінка. Двом людям, які мали гостру реакцію на стрес, надано медичну допомогу.

На фронті відбувається просування російських окупантів в районах Куп'янська, Сіверська, Часового Яру та під Авдіївкою, зазначено у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте також: