Росіяни перекривають вулиці міст через відсутність електрики: що відомо

Росіяни перекривають вулиці міст через відсутність електрики
Росіяни перекривають вулиці міст через відсутність електрики

Протест у Анапі через відключення електрики

У місті Анапа жителі вийшли на протест проти тривалого відключення електрики. Вони заблокували вулицю Івана Голубця і пропускають лише швидкісні машини швидкої допомоги. За словами учасників акції, у їхніх будинках відсутнє світло вже три дні. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Після початку протесту на місце прибули поліцейські, а комунальні служби вирішили встановити новий трансформатор на підстанції.

Протести у Краснодарі через відключення електрики

Раніше жителі Краснодара також провели акцію протесту проти постійних відключень електрики. У деяких будинках світла немає 12-15 годин на добу, а температура повітря сягає +40 градусів. Мер міста Євген Наумов вийшов до мітингувальників і запропонував прийняти його до стовпа, поки не буде вирішена проблема з електропостачанням. Пізніше поліція розігнала протест, а деяких учасників заарештували.

Атака на аеродром у Міллерово

Нагадаємо, що вночі 20 липня відбулася атака на військовий аеродром у Міллерово, що знаходиться в Ростовській області. Губернатор області Василь Голубєв заявив, що російська ППО вразила 26 безпілотників. За його словами, внаслідок атаки ніхто не постраждав.

Енергозабезпечення в Ростовській області

Варто зазначити, що у Ростовській області та ще в чотирьох регіонах Росії діють графіки обмеження енергоспоживання після збою на атомній електростанції. Таке рішення було прийнято через аномальну спеку в регіоні та ризик перевантаження обладнання.

Читайте також