Росіяни риють нові траншеї у Курській області – CNN

Російські військові роблять нові рівні у Курській області
Російські військові роблять нові рівні у Курській області

Біля міста Льгов у російській області Курськ з'явилася велика траншея, яка може стати новим оборонним рубежем після прориву ЗСУ. Про це повідомляє CNN з посиланням на супутникові знімки.

Згідно з інформацією, траншею вирили поруч з автомагістраллю Курськ-Льгов-Рильськ та залізничною лінією.

Місто Льгов знаходиться близько 60 кілометрів від українського кордону по дорозі та приблизно 40 кілометрів від місця, що вважається найглибшим проникненням українських військ на територію Росії.

Тим часом росіяни шукають людей, які б споруджували укріплення. Журналісти CNN знайшли вакансії для копачів траншей в Курській області.

Нам потрібні люди, щоб копати траншеї у Льгові. Техніка є, але немає водіїв. Оплата щотижня

Робітникам обіцяють платити від півтори до чотирьох тисяч доларів.

Згідно з даними Інституту вивчення війни, українські військові контролюють 41 населений пункт в Курській області. Президент України Володимир Зеленський також заявив, що українські сили контролюють 74 населені пункти Курської області.

Нещодавно українські повітряні сили вперше атакували позиції росіян у Курській області. Винищувач Су-27 бомбардував командний пункт російських військ. Росія в свою чергу почала виводити частину своїх військ з території України у відповідь на дії ЗСУ в Курській області.

Таким чином, ситуація у Курській області продовжується, але російські війська поступово відходять, оскільки стримування з боку західних країн втрачає свою силу.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 124 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)