Росіяни скаржаться на атаку дронів: під ударом три області (відео)

Російська влада розповіла про атаку дронів у трьох областях

За повідомленням російських ЗМІ, російська влада заявила про атаку дронів в трьох областях. Атаковані об'єкти включають аеродром, склад та нафтобазу.

Один з безпілотників атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат ім. А.В. Варичева в Залізногірську Курської області. Дрон потрапив прямо до резервуара з паливом, і зараз пожежники намагаються ліквідувати спалах.

Вибухи почалися у Воронежі

За інформацією ЗМІ, вибухи почалися близько 7:30 у Воронежі. Вони були чутні у Комінтернівському та Північному районах міста, а також у Центральному, Ленінському і Лівобережному районах.

Місцеві жителі також повідомляли про вибухи в місті.

Губернатор Воронезької області, Олександр Гусєв, вважає, що український безпілотник був ліквідований засобами ППО. Він заявив, що небезпека атаки безпілотними літальними апаратами ще не минула.

За даними видання Baza, український безпілотник спробував атакувати військовий аеродром "Балтімор" у Воронежі, проте був збитий засобами ППО.

Атаки на нафтобазу в Аннінському муніципальному районі

Ще два безпілотники намагалися атакувати нафтобазу в Аннінському муніципальному районі. Перший вибух стався о 7:00 ранку, а другий через годину. Обидва безпілотники були знищені.

Уламки одного з безпілотників впали в резервуар, а другий впав на територію самої нафтобази.

Крім цього, система ППО збила український безпілотник біля села Ближнє у Білгородській області. Нагадаємо, що внаслідок вибухів в Білгородській області виникла пожежа.