Росіяни вдарили безпілотником по маршрутці на Нікопольщині. Є постраждалі (відео)

Росіяни вдарили безпілотником по маршрутці на Нікопольщині. Є постраждалі (відео)

На Нікопольщині ворожий дрон атакував рейсовий автобус. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, унаслідок цього інциденту постраждали четверо людей, які зараз отримують медичну допомогу у лікарні.

Пожежники швидко погасили пожежу. За попередньою інформацією, про відповідальність за атаку заявив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він повідомив, що ворожий дрон поцілив у рейсовий автобус та завдав йому займання. Рятувальники швидко прибули на місце і загасили пожежу.

За словами Лисака, постраждали чотири людини, які знаходилися усередині автобуса. Серед них - 38-річна жінка та троє чоловіків у віці 52, 65 і 73 роки.

Також, варто нагадати, що в середу ввечері російські війська вдарили двома авіабомбами по місту Селидове на Донеччині, внаслідок чого шестеро цивільних осіб отримали поранення. У місті також пошкоджено 13 житлових будинків та автомобілі.

Крім цього, вночі напередодні 6 червня у Хмельницькій області виникла пожежа на інфраструктурному об'єкті у одному з населених пунктів в результаті атаки ворожого дрону. На щастя, постраждалих та загиблих немає, але на місці працюють всі необхідні служби.

Читайте також: