Росіяни зайшли в Торецьк, бої ведуться за кожен під'їзд – ЗСУ

Воїни Донбасу захищають Торецьк
Воїни Донбасу захищають Торецьк

Росія підкорює місто Торецьк, запеклі бої тривають

Представниця ОТУ "Луганськ" Анастасія Бобовнікова повідомила, що росіянам вдалося проникнути у місто Торецьк. Ситуація там вкрай складна, змагання ведуться за кожний будинок і навіть за кожне під'їзд.

Бобовнікова зазначила, що нині важко визначити, яку частку міста контролює противник, оскільки у ході боїв українські сили оборони відбивають напади і повертають втрачені позиції.

Російські війська атакують Торецьк з метою просунутися на західні околиці міста, розповідається в новині. Бойові дії ведуться за кожний під'їзд будинків. Росіяни застосовують артилерійські обстріли, а потім намагаються прорватися невеликими групами піхоти. Вуличні бої тривають цілодобово.

Населені пункти навколо Торецька також опинилися під обстрілами. Українські військові виявляють величезний опір і стримують подальші атаки.

Нагадаємо, раніше військовий аналітик Bild Юліан Рьопке стверджував, що Збройні сили України можуть потрапити в котел під Торецьком, що на Донеччині. 

Сухопутні війська Збройних сил України опублікували жахливі фото міста Торецьк у Донецькій області.

Російські війська намагаються витіснити українські сили з їхніх позицій біля Торецька, влаштовуючи регулярні штурми. Проте професійна армія окупанта майже повністю знищена.

Читайте також