Росіяни завдали ракетного удару по Кропивницькому району, вражено об'єкти інфраструктури

Уламки побудов об'єктів інфраструктури по ракетному удару.
Уламки побудов об'єктів інфраструктури по ракетному удару.

Російська армія обстріляла Кіровоградщину та Харків українськими ракетами

3 травня ввечері російська армія завдала ракетного удару по Кропивницькому району Кіровоградщини, повідомив керівник Кіровоградської облдержадміністрації ОВА Андрій Райкович.

Атака призвела до пошкодження інфраструктурних об'єктів та приватних будинків. Одна людина отримала серйозні поранення та була госпіталізована, де їй надають необхідну допомогу.

«Серйозне поранення отримав чоловік 1952-го року народження. Його госпіталізовано. Медики надають необхідну допомогу», – зазначив Райкович.

На місці прильотів вже працюють всі екстрені служби, зокрема в Харкові, де також була обстріляна житлова забудова. Одна жінка пенсійного віку загинула, а трамвай з пасажирами пошкоджений.

Російська армія також влучила в житлову забудову Харкова у Холодногірському районі, де загорівся приватний будинок в результаті падіння керованої авіабомби.

Атаки на теплоелектростанції ДТЕК: 51 поранений і 3 загиблих

З початку вторгнення російської армії, на теплоелектростанції ДТЕК було атаковано майже 180 разів, повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв. За цей час 51 енергетик був поранений, а троє загинуло.

«Це мало і свою ціну. Через атаки Росії під час виконання своїх професійних обов'язків на теплоелектростанціях було поранено 51 працівника, троє енергетиків загинуло», – написав Салєєв.

Такі атаки на енергетичну інфраструктуру стають все більш загостреними, адже всього тиждень тому ще двоє енергетиків постраждали від обстрілу.

Читайте також: У червні може початися шлях до справедливого миру – Зеленський

Читайте також

В Одесі пролунали вибухи: що відомо
25.09.2024 - 00:02 2145 переглянули
Вибухи в Одесі