Росіяни знизили активність тактичної авіації на півдні: ЗСУ повідомили деталі

Війська на Півдні Росії активно використовують тактичну авіацію

Речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що війська на Півдні Росії намагаються застосовувати тактичну авіацію, намагаючись вишукати нові пускові рубежі. Завдяки погодним умовам, активність тактичної авіації в зоні відповідальності ОК "Південь" знизилася. Також, ворог робить висновки з попередніх уражень і стає обережнішим у використанні такої авіації.

Росіяни, вишукаючи нові пускові рубежі, застосовують різні модифікації безпілотників та скидають боєприпаси. Це дає їм альтернативу, коли їм неможливо використати артилерію. Останнім часом інтенсивність ворожих штурмів була доволі великою. Війська намагаються вибити українські сили з їхніх позицій на лівому березі Дніпра.

З початку війни Росії проти України минуло 698 днів. За цей час відбулося 68 бойових зіткнень. Українські сили стримують ворога на всіх напрямках, а в Херсонському продовжують розширювати свій плацдарм. За минулу добу авіація Сил оборони завдала ударів по різних районах зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки. Також, ракетні війська атакували зону зосередження ворожих сил.