Росіянка, яка просила Путіна бомбити Дрезден, тепер скаржиться на "утиски" в Німеччині

Відома фанатка Кремля росіянка Олена Дірксен, яка проживає в Німеччині, почала скаржитись на "утиски" та "переслідування".

Торік вона закликала російського диктатора Володимира Путіна бомбити Дрезден через українських біженців. Про це пише OBOZREVATEL.

Тепер росіянка нарікає, що німецькі уповноважені відомства розпочали процес банкрутства її ресторану російської кухні "Родина", а сама путіністка має виплатити борг у 10 млн.

За словами Дірксен, рішення щодо неї та її ресторану безпідставні. Російські пропагандисти також ліплять із жінки "героїню", яку нібито "ображає Європа", а тепер і "позбавляє справи всього життя"

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Росіянка розповідає, що від страхової компанії їй приходили "незрозумілі рахунки", а пізніше до "Родины" приставили кризового керуючого. Той нібито оформив процес банкрутства заднім числом і виставив рахунок спочатку в кілька тисяч, а потім в 10 мільйонів.

Путіністка каже, що зверталася до різних інстанцій. Вважає, що їй нібито були зобов'язані "допомогти", але цього не сталося.

Восени 2022 року у мережі з'явилося скандальне відео. Дірксен зняла на камеру мітинг українців у Дрездені. Тоді люди там вийшли на вулицю після чергового ракетного удару РФ по Україні.

При цьому жінка заявила: "Володимире Володимировичу, їм сьогодні мало було! Ось, тут у нас у Дрездені теж можна один раз ї**нути гарненько".

У Німеччині у грудні минулого року провели масштабну спецоперацію проти екстремістів, які хотіли повалити владу.

Правоохоронці затримали понад 20 людей, серед них росіянка.