Російські ракети атакували Буковину, працювала ППО

Повітряна тривога у Чернівецькій області

У ніч на 29 березня російські ракети були збиті силами ППО над територією Чернівецької області. Про це повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк. Зазначається, що служби виїхали на місця падіння уламків. Запаранюк закликав зберігати інформаційну тишу і попередньо повідомив, що немає жертв.

Російські окупанти атакували Україну

Уночі 29 березня російські окупанти знову атакували Україну, вдаривши по енергетичних об'єктах. Теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах зазнали пошкоджень. Також повідомляється про аварійні відключення на Дніпропетровщині та графік погодинних відключень на Харківщині.

Масштабна повітряна тривога в Україні

Вночі 29 березня по всіх областях України оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Станом на 6:08 тривогу скасували.

Стан війни Росії проти України

Зараз триває 765-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу відбулося 59 бойових зіткнень, ворог здійснив 16 ракетних та 131 авіаційний удар, а також 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Уночі противник атакував Україну за допомогою БпЛА типу Shahed та крилатих ракет різних типів. Інформація про дану атаку уточнюється.