Розробники перенесли вихід гри Stalker2. Остаточна дата релізу

Stalker 2 вийде у вересні 2024 року

Українська компанія-розробник комп'ютерних ігор GSC Game World оголосила, що фінальна дата релізу Stalker 2 перенесена на вересень 2024 року. Інформацію про це вони оприлюднили на своєму ютуб-каналі.

«Нова дата виходу Stalker 2: Серце Чорнобиля. Гра вийде 5 вересня 2024 року і доступна для попереднього замовлення!», – повідомили в компанії.

За відео, що було опубліковано, можна зрозуміти, що з цієї дати гру можна буде грати на PC та консолі Xbox Series X/S.

У серії Stalker в офіційному акаунті в соцмережі Х пояснили, що гра все ще потребує доопрацювання з технічної точки зору. У 2024 році все ще виявляються певні недоліки, які розробники планують виправити в Stalker 2, щоб гравці могли насолодитися якісною грою. Даних недоліків було виявлено завдяки людям, що тестували гру.

«Оцінивши обсяги робіт з полірування і розуміючи, що не можемо випробувати вашу терплячість занадто сильно, ми були налаштовані випустити гру в 1 кварталі 2024 року і працювали над тим, щоб вкластися у встановлені терміни ... Немає способу зробити затримку менш відчутною, тому ми вирішили чітко пояснити причини відкладання гри для процесу її доопрацювання», – йдеться в повідомленні.

Крім того, розробники обіцяли надати багато інформації щодо Stalker 2: Серце Чорнобиля у 2024 році.