Розстріл поліцейських на Вінниччині: загинув 20-річний інспектор (фото)

Розстріл поліцейського на Вінниччині

У ніч на 20 квітня на Вінниччині стався жахливий інцидент – рядового поліцейського Максима Зарецького розстріляли, а його напарника поранили. Про це повідомила Національна поліція України.

«Максиму було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора роки віддано служив у секторі реагування патрульної поліції», – розповіли правоохоронці.

Колектив Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого поліцейського. Назавжди у небеснім строю…›, – йдеться в дописі Нацполіції.

Максим залишився безсинім, покинувши своїх батьків. Колеги поліцейського згадують, що він був справжнім патріотом, надійним та відданим справі правоохоронцем.

Сьогодні, 20 квітня, близько другої години ночі, у Гайсинському районі Вінницької області поліцейські зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. У машині знаходилися двоє чоловіків, які відкрили вогонь зі зброї по поліцейським. Максим отримав вогнепальне поранення, від якого помер на місці, а його напарника госпіталізували з пораненнями.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що зловмисники, які здійснили розстріл, повинні нести відповідальність за свої дії згідно з усією суворістю закону.