Розвідка атакувала об'єкти військово-промислового комплексу в Татарстані – ЗМІ

Розвідка атакувала об'єкти військово-промислового комплексу в Татарстані – ЗМІ

У Татарстані триває операція з ураження об'єктів російського оборонно-промислового комплексу безпілотниками

У Татарстані розгорнулася операція Головного управління розвідки Міністерства оборони, спрямована на ураження об'єктів російського обороннопромислового комплексу. Про це повідомив представник розвідки у спілкуванні з Liga.net.

Дрони досягли Казані та Нижньокамська

За його словами, ударні безпілотники вже дісталися до міст Казань та Нижньокамськ, де знаходиться кілька стратегічно важливих підприємств, їхні продукти використовуються військовою галуззю.

Повідомлення про вибухи та евакуацію

Місцеві ЗМІ повідомляють про вибухи, які розгорнулися в Нижньокамську. Крім того, триває евакуація працівників з кількох компаній, зокрема, з Нижньокамської ТЕЦ, "Нижньокамськвугілля", "Оргсинтезу", "Танеко", "Таіф-НК", "Нижньокамськнафтохіму" та "Нижньокамськшини".

Обидва аеропорти в Казані та Нижньокамську припинили роботу

У зв'язку з цим, обидва аеропорти в містах Казань та Нижньокамськ також припинили свою роботу. За даними джерел, інформація про результати ураження об'єктів наразі уточнюється.

Безпілотники атакували нафтобазу і нафтопереробний завод

Нагадаємо, раніше безпілотники атакували нафтобазу в Ростовській області та Волгоградський нафтопереробний завод.

Росія готує дезінформаційні операції проти України

Крім того, Росія готується до проведення нових дезінформаційних операцій проти України в липні 2024 року. Російські силовики намагаються знайти уламки ракет систем ППО Patriot на окупованих територіях для цих цілей.

Читайте також: