Розвідка: Росія має достатньо ракет для однієї чи двох масованих атак у найближчі тижні

Кремль має достатньо ракет для ще однієї чи двох великих атак у найближчі тижні

Представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Черняк заявив, що Росія може здійснити масований обстріл, оскільки має достатньо ракет для ще однієї або двох великих атак у найближчі тижні. Черняк також відзначив, що ракети, які використовує Росія, були зроблені недавно.

За словами Черняка, Росія використовує безпілотники у великій кількості, оскільки це дешевший спосіб. Також зазначено, що Росія змінила тактику нападу на енергетичну інфраструктуру України, використовуючи високоточні ракети для ураження електростанцій у менш захищених районах. Армія РФ провела цілу серію ударів по теплоелектростанціях і гідроелектростанціях.

Загалом, Росія завдала багато ракетних та авіаційних ударів, здійснила обстріли з реактивних систем залпового вогню, а також атакувала позиції військ та населені пункти. На жаль, відбулися загиблі та поранені серед цивільного населення.

775-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України

Україна продовжує стикатися з широкомасштабною збройною агресією Росії. Протягом останньої доби відбулося багато бойових зіткнень. Нічю ворог атакував Україну, використовуючи безпілотники типу Shahed. Частина цих БпЛА була знищена силами протиповітряної оборони України.