Як підготуватись до першого сексу

Девушка разговаривает со своими подругами
Девушка разговаривает со своими подругами

Досвід першого сексу може вплинути на все подальше сексуальне життя.

Ця подія може бути приємною або травмуючою. Але у будь-якому разі не варто поспішати аби "стрибнути" у доросле життя і стати старшим чи досвідченішим, пише vechir.

Можна погодитись на вмовляння партнера, але це погана ідея. Може переслідувати згодом почуття вини і сорому.

Як підготуватись обом до першого сексу

Займайся сексом тільки тоді, коли сам того хочеш. Це стосується не лише першого разу, а й усіх наступних.

Завжди використовуй контрацепцію. Завжди. Презервативи наше все. Якщо ти хлопець, потренуйся одягати презик на член ще до першого сексу, щоб у найвідповідальніший момент впоратись. Якщо ти дівчина, я б теж порадила мати з собою презервативи і подивитися на ютубі чи тік--тоці, як вони одягаються.

В ідеалі можна здати аналізи або хоча б зробити тест на ВІЛ, сифіліс і гепатити. Ці тести роблять безкоштовно в кабінетах довіри. Якщо живеш в Києві, то можна сходити в Діалог-хаб на Золотих воротах. Хвилин за 10 знатимеш результат. Можна це навіть зробити спільною підготовкою до вашого першого сексу. До речі, в Діалог-хабі ще й презервативи дають.

Не мати сексу до певного віку це окей. Ніхто не має права тебе цим соромити. Твої причини особисті і нема потреби їх пояснювати. Знову нагадаю, що твоє тіло твоє діло. І якщо хочеш зайнятися сексом пізніше, ніж всі однолітки це нормально.

Можна разом подивитися якісь освітні відео в ютубі на тему сексу. Та хоч мій канал погортайте, до речі. Нова інформація не завадить.

Ти можеш зупинитись в будь-який момент. Це дуже важливо знати і домовитись про це з своїм партнером/партнеркою. Взагалі не соромно зупинити будь-який процес, який тебе лякає, коли тобі боляче чи неприємно;

Не поспішай. Хай ваша прелюдія буде довгою і насиченою. Хай збудження в обох буде максимальним. Тоді є великий шанс, що дівчині вперше не буде боляче. Можливо, вона відчує лише незначний дискомфорт.

Нормально використовувати додатковий лубрикант. Ні, слина, олія, крем це не змазка.

Від першого сексу люди можуть очікувати чогось феєричного, але він рідко фантастичний з першого разу. Будьте в моменті для вас це нові відчуття і варто насолодитись кожною миттю.

Обов'язково після сексу полежте в обіймах, пестіть і торкайтесь одне одного. Поговоріть, про те, що сталось, що вам було окей, що хотілося б змінити.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Ця фаза теж дуже важлива: ви маєте переконатись, що не помилились у своєму виборі. Що ваш вчинок правильний і вчасний, що ви зараз там, де хочете бути.

Не впевнена, що всім варто чекати оргазмів від першого сексу. Навіть хлопці через стрес не завжди можуть кінчити першого разу. З дівчатами теж ситуація непевна. Хоча якщо дівчина вже знає своє тіло і може досягти оргазму від ваших ласк, то це ще краще. Бо жіночий секс після оргазму прекрасний і більш розслаблений.

Ну і найважливіше: вибрати ту людину, з якою хочеться пережити цей досвід і почуватися з нею в безпеці.

Секс запорука близьких і довірливих стосунків. Часто пари хочуть урізноманітнити особисте життя, але бояться сказати про це партнерові. П'ять рольових ігор для найсором'язливіших, які потрібно спробувати вже сьогодні.Сядьте з коханим один навпроти одного і не відриваючись дивіться в очі. Синхронізуйте дихання і відчуйте, як зростає збудження.

Читайте также