Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

Поет Мирослав Куєк, батько української співачки-зрадниці Ані Лорак, який помер 18 квітня, дуже любив свою доньку і, навіть, писав для неї патріотичні пісні. Батько пропонував їй власні тексти, проте Ані Лорак їх так і не заспівала, розповіла кореспондентці «Главкома» Валентина Макогон, колишня редакторка газети «Вільне життя» та багаторічна колега Мирослава Куєка.

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина.

Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега.

Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні стосунки розвивалися після початку війни, я не знаю. Питати в нього прямо ми не наважувалися. Здогадуюся, що йому було прикро через позицію доньки. Та дітей ми продовжуємо любити, попри все», – додала колишня колега Мирослава Куєка.

Нагадаємо, сьогодні, 18 квітня, помер поет, літератор та заслужений журналіст України, батько української співачки, яка зрадила Україну, Ані Лорак – Мирослав Куєк.  

Батько Ані Лорак дуже важко переживав зраду доньки та переїзд до Москви. Ще до початку повномасштабного вторгнення Мирослав Куєк заявляв журналістам, що пишається Кароліною, яка мовляв, «не продалася москалям». Але в останні роки Мирослав Іванович уникав спілкування з пресою.

Коли у 2023 році кореспондентка molbuk.ua телефонувала Мирославу Івановичу, він відмовився говорити про дочку. Сказав, що має проблеми зі здоров'ям. Не на «камеру» щиро, душевно поговорив із журналісткою, втім, обминаючи тему доньки.

Як відомо, у 2014 році, на початку російсько-української війни, Ані Лорак почала активно виступати в Росії та згодом переїхала до Москви. Після 24 лютого 2022 року вона не засудила повномасштабне вторгнення РФ та залишилася жити в країні-агресорі.

Ані Лорак, яка нещодавно прийняла російське громадянство, відреагувала на смерть батька Мирослава Куєка кількома реченнями у соцмережах. Допис Лорак залишил на сторінці в Instagram.