Єфросініна вперше за рік побачилась із чоловіком-військовим за кордоном: фото

Українська ведуча й блогерка Маша Єфросініна вперше за рік побачилась з чоловіком - Тимуром Хромаєвим - який захищає Україну на фронті.

У своєму Instagram зірка виклала фото й написала, як вони провели час.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

"Одна з головних причин мого "відпочинку" від соцмереж на свята - це те, що вперше за рік ми нарешті зібралися всією родиною. Останній раз так було на минулий Новий рік. Тимуру дали відпустку. І оскільки він військовослужбовець і має змогу легко перетинати кордон в термін її дії, весь цей час він витратив на дітей, домашню їжу і сон", - поділилась Маша.

Нагадаємо, Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками. Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально це йти захищати Україну. На початку повномасштабної війни чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.