Єфросініна вперше за рік побачилась із чоловіком-військовим за кордоном: фото

Маша Єфросініна вперше за рік зустрілася з чоловіком-воїном

Українська ведуча і блогерка Маша Єфросініна вперше за рік зустрілася зі своїм чоловіком, Тимуром Хромаєвим, який знаходиться на фронті, захищаючи Україну.

Зірка опублікувала фото зустрічі в своєму Instagram і поділилася деталями їхнього проведеного часу.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин - INKORR

"Одна з головних причин мого "відпочинку" від соцмереж на свята - це те, що вперше за рік ми нарешті зібралися всією родиною. Останній раз так було на минулий Новий рік. Тимуру дали відпустку. І оскільки він військовослужбовець і має змогу легко перетинати кордон в термін її дії, весь цей час він витратив на дітей, домашню їжу і сон", - розповіла Маша.

Нагадаємо, Тимур Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував протягом багатьох років. Це сталося через повномасштабний наступ Росії. Бізнес чоловіка був розташований у містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що надало Хромаєву сили ментально вижити, це йти захищати Україну. Ще на початку війни, коли вона набула повномасштабного характеру, чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що йде до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча переконана, що її коханий мінував на фронті місця, які знаходяться під Херсоном і Кривим Рогом, на Дніпропетровщині, і виконував "дуже багато речей", що допомагали Збройним Силам України.