Французька кінокомпанія зніме серіал про дружину президента Франції Бріжит Макрон

Французька кінокомпанія Gaumont заявила про початок роботи над новим серіалом під назвою «Бріджит, вільна жінка», який розкриє «романтичний шлях першої леді» Франції – Бріжит Макрон, дружини президента країни. Про це повідомляє Le Parisien.

Нині інформація про формат серіалу, чи буде він документальним, чи художнім, залишається невідомою. Однак компанія вже розпочала написання сценарію, і передбачено, що серіал буде складатися з 6 епізодів по 45 хвилин кожен.

Зазначено, що акторський склад серіалу наразі не визначений, і невідомо, хто зіграє роль Бріжит Макрон. Перша леді Франції поки не коментувала цю новину, а в Єлисейському палаці заявили, що не мають жодного відношення до цього проєкту.

Сценаристами серіалу стали Бенедікт Шарль і Олів’є Пупоно, які раніше працювали над іншими проєктами. Саме їхня робота буде присвячена історії зустрічі Бріжит Макрон і Емманюеля Макрона у 1992-1993 навчальному році, коли вона була його вчителькою французької мови.

Серіал також обіцяє включати флешбеки, щоб розкрити історію Франції періоду з 70-х по 90-ті роки. За словами одного з авторів сценарію, це буде величезний виклик, а Бріжит Макрон представляє захопливий персонаж, який заслуговує на увагу з романтичного та мелодраматичного боку.

До слова, довгий час у мережі ходили чутки, що Бріжит Макрон є трансгендерною жінкою на ім'я Жан-Мішель Троньє, тому вона не могла виносити та народити трьох дітей. Новини були настільки неприємні, що дружина президента Франції подала до суду на пліткарів. Та виграла його. 

Треба додати, що Бріжит Макрон не вперше стає жертвою чуток про сексуальну орієнтацію. До поширення таких вкидів причетна, зокрема, російська пропаганда. Під час першої передвиборної кампанії Макрона у 2017 році англомовний сайт Sputnik опублікував статтю про те, що Макрон є «ставлеником багатого гей-лобі».

Читайте також: 

  • Зеленська обійнялася із першою леді Франції: зворушливі фото та відео
  • Зеленська зустрілася з Макроном та його дружиною у Франції: обіймалися і цілувалися