Гендиректор театру Франка Євген Нищук показав п'ятирічного сина-красеня

Ексміністр культури, голова Шевченківського комітету та новий генеральний директор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Євген Нищук сфотографувався зі своїм найменшим сином Євгеном біля пам'ятника видатному акторові Миколі Яковченку. Фото митець опублікував учора, 3 травня, у Facebook.

У дописі Нищук зворушливо привітав із днем народження легендарного актора Театру Франка Миколу Яковченка (1900-1974): «У Твоїх невидимих сльозах і досі нам блищать іскринки сміху... З днем народження, Великий смішний і сумний Акторе!».

Зазначимо, що на фото – п'ятирічний Євген, спільний син Євгена Нищука та актриси Молодого театру Анастасії Блажчук. Раніше сама Блажчук також вітала сина з 5-річчям. У коментарях до допису користувачі також лишали теплі побажання хлопчикові

До відома, у Євгена Нищука є троє дітей – двоє синів та одна донечка. Старшого сина, Олексу Нищука, митець має від першої дружини, акторки й Заслуженої артистки України Оксани Батько-Нищук, якої не стало через хворобу 7 жовтня 2016 р. Нині Олексі – 29 років.

Ще двох маленьких дітей гендиректор Театру Франка має від актриси Анастасії Блажчук – п’ятирічного Євгена та дворічну Анну.

В інтерв'ю журналісту Олексію Суханову Євген Нищук зізнався, що, окрім роботи й театру, його життя складається з радості спілкування з дітьми. «Коли я веду дітей до садочка – це великий заряд і усвідомлення того, що мені багато ще треба зробити, щоб вони відбулися в цьому житті», – розповів він про молодших сина й доньку.

Нагадаємо, що ексміністра культури України Євгена Нищука у квітні цього року офіційно затвердили на посаді генерального директора Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Зокрема, Євген Нищук є Народним артистом України, в останні роки він працює у складі трупи Національного театру ім. Івана Франка, виконує провідні ролі у популярних виставах. Також є військовослужбовцем ЗСУ, учасником боїв на Київщині, Миколаївщині й Херсонщині у 2022 році.

Окрім того, Нищук рік тому був призначений президентом Зеленським головою Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка, робота якого була паралізована скандалами. Саме це зближення із владою відкрило для колишнього міністра нові кадрові перспективи. За однією з версій, він також може очолити Мінкульт.

Читайте також:

  • Новий скандал у Шевченківському комітеті. Євген Нищук повідомив про тиск
  • Дмитро Богомазов: Тепер Росія для мене – закрита територія
  • Прощання з актрисою. Найяскравіші ролі Оксани Батько-Нищук