Катерина Тишкевич шокувала, чому потрапила в кому

Українська акторка 29-річна Катерина Тишкевич вперше розказала, як опинилася в реанімації та комі.

У своєму Instagram зірка зазначила, що тривалий час страждала від сильної головної болі.

"Я хочу зауважити, що це не головні болі, які турбують мене час від часу. Ні, це стійкі, хронічні головні болі 24/7. Це відчуття сильної напруги. І ти ніби не живеш повноцінне життя, його якість суттєво знижується. Навіть коли якісь щасливі моменти проживаєш, я це називаю отруєним щастям", - зізналась Катерина.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Додала, що через недугу її госпіталізували у психічну лікарню в Одесі. Все почалося, після того, як їй поставили катетер.

"Я не маю психічного розладу або його ще не віднайшли. У мене саме психосоматичні головні болі, які ніяк не пов'язані з будь-яким розладом. Тож я лягла в лікарню і мені стали крапати цей антидепресант, що впливає на хронічний біль. І мені поставили катетер, цей фатальний катетер. На третій день у мене стрибало серце і боліла кисть. Була температура. Мене забрала мама, ми подумали, що ковід чи грип", - розповіла акторка.

За словами Тишкевич, краще вона себе не стала почувати. Тож її родина викликала швидку, зробили тест на Covid, який показав негативний результат. Вже в лікарні у неї виявили сепсис.

"Далі я насправді мало що пам'ятаю, тому що мій стан погіршувався, я вже марила. Я так розумію, що в мене почала відмовляти печінка, разом із нею всі інші органи, бо почався сепсис. Тобто через катетер зі шкіри потрапила інфекція, як потім нам сказали, стафілокок, здається, і я почала "від'їжджати", - поділилася жінка.

Нагадаємо,Тишкевич понад 10 днів перебувала у важкому стані у реанімації з сепсисом. 2022 року Катерина зізналась, що страждає від сильного головного болю. Під час повномасштабної війни хвороба почала прогресувати, знаменитість не могла підвестися з ліжка. Виною недугу акторки є порушення біохімії мозку, що викликана родовою травмою. Тривалий час Тишкевич лікувалася в Україні, а згодом полетіла на Балі, де провела пів року.