Катерина Тишкевич шокувала, чому потрапила в кому

Катерина Тишкевич розповіла про своє опинення в реанімації та комі

29-річна українська акторка Катерина Тишкевич вперше поділилася деталями свого стану, завдяки якому їй довелося потрапити в реанімацію та кому. Вона повідомила про це в своєму Instagram.

Тривалий час Катерина страждала від сильних головних болів. Вона зазначила, що це не звичайні болі, які зявляються час від часу, але стійкі та хронічні болі, які не покидають її ні на хвилину. Цей стан призводить до почуття напруги та знижує якість життя. Навіть радісні моменти вважаються їй "отруєним щастям".

Однак, головним приводом для госпіталізації стало поставлення катетера. У психіатричній лікарні в Одесі акторці було діагностовано головні болі, але психічний розлад не було виявлено. Катерині стали крапати антидепресант, що впливає на хронічний біль, та поставили фатальний катетер. Незабаром у неї почалися серцеві проблеми, болі в кисті та підвищена температура. Її забрала мама, вважаючи, що вона має ковід або грип.

В лікарні вдалося виявити, що Катерина має сепсис. Акторка мало пам'ятає подальші події, оскільки її стан постійно погіршувався. Її органи почали відмовляти через сепсис, який виник через інфекцію, що потрапила через катетер.

Сильний головний біль та важкий стан Катерини Тишкевич

Протягом 10 днів Катерина перебувала у важкому стані у реанімації через сепсис. Зараз її головний біль почав прогресувати через порушення біохімії мозку, що викликано родовою травмою. Акторка провела тривалий час лікуючись українськими лікарями та на Балі.