Нафтогаз терміново звернувся до споживачів однієї з областей: скільки тепер доведеться платити за газ

Нафтогаз активизирует обращения к потребителям в связи с изменением цены на газ
Нафтогаз активизирует обращения к потребителям в связи с изменением цены на газ

У газопостачальній компанії НАК "Нафтогаз України" звернулися до споживачів з важливою інформацією.

Як передає "Хвиля", про це повідомила пресслужба компанії.

Нафтогаз звернув увагу, що з неділі 8 вересня змінився постачальник газу для жителів Полтави та Полтавської області. Відтак, більше 96 тисяч клієнтів попереднього постачальника – Полтавагаз Збут – автоматично перейшли до національної компанії як до постачальника "останньої надії".

При цьому в компанії запевнили, що для клієнтів попереднього газопостачального підприємства Полтавської області не буде жодних перерв у постачанні газу.

Також важливо зазначити, що вартість природного газу для жителів Полтави та області трохи знизиться. Якщо раніше "Полтавагаз Збут" продавав газ за ціною 7,99 гривень за кубічний метр, то тепер у "Нафтогазу" його можна придбати по 7,96 гривень за кубометр. Тобто на 3 копійки дешевше.

"Розуміємо, що зміна постачальника може викликати запитання. Не хвилюйтесь – ми тут, щоб допомогти! Наша команда готова відповісти на всі вас питання. ГК "Нафтогаз України" подбає про тепло у ваших домівках цієї зими!", - підкреслили в компанії.

Можете порівняти цінові пропозиції інших невеликих газопостачальних компаній в огляді ГазПравди:

При цьому українці під постом Нафтогаз почали цікавитися, як їм тепер передавати показання за газ.

"Вітаю. Я клієнт Нафтогазу, показання передавав Полтававгаз. Це тепер означає, що показання за спожитий газ буду передавати у своєму особистому кабінеті Нафтогазу?", – йдеться у повідомленні.

У відповідь на це в компанії повідомили, що ТОВ ГК "Нафтогаз України" не займається прийманням показань лічильника в даному регіоні. Передавати показання лічильника потрібно і надалі Оператору ГРМ з 1 по 5 число кожного місяця.

Для цього Ви можете скористатися одним із способів:

  • на сайті або в чат-боті;
  • зателефонувавши до контакт-центру Оператора ГРМ.

Нагадаємо, до українців терміново зверталися щодо передачі даних лічильників газу. 

Читайте также