Понад 96 годин: в Україні пройшов рекордний онлайн-урок англійської мови

Ученики на онлайн-уроке английского языка
Ученики на онлайн-уроке английского языка

В Україні пройшов онлайн-урок англійської мови, який тривав 96 годин 41 секунду. Організатором рекордного уроку стала львівська AP School – дистанційна школа англійської мови, передає «Укрінформ».

Онлайн урок розпочався 28 серпня та завершився 1 вересня. Участь у ньому взяли 13 викладачів та 35 тисяч учасників, які мали можливість пройти шлях від рівня A0 до C1 з англійської мови у цікавій інтеграційній формі.

«Впевнена, що не скоро комусь вдасться такий рекорд побити. Але головне, що під час цього онлайн-уроку надавалися дуже якісні знання. Ми навіть вночі та під час повітряних тривог стежили, чи перерветься цей марафон, але ні – викладачі працювали на повну віддачу», – зазначила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Запис відбувався у дзеркальній студії та транслювався одночасно на різних платформах: YouTube, TikTok, Instagram, Facebook та Twitch.

Під час уроку викладачі надавали поради, як легко вивчати іноземну мову і ділилися безкоштовними ресурсами для вдосконалення знань.

Як зазначив директор AP School Микола Періг, встановлення цього рекорду переслідувало дві цілі: по-перше допомогти ЗСУ. Під час трансляції була відкрита благодійна банка, мета – 3 млн грн, і збір триває.

«Друга важлива ціль – наголосити, що люди повинні у цей важкий час не здаватися, а розвиватися. Вивчення англійської дає нові можливості: співпрацювати із закордонними компаніями, спілкуватися з партнерами, відкривати бізнеси по всьому світу, щоб залучати кошти в Україну», – зазначив Микола Періг.

Нагадаємо, хмельничанин Олексій Кордзіховський за хвилину відкрив зубами металеві кришки понад пів сотні пляшок, встановивши національний рекорд. За кожну пляшку збирав донати на дрон для ЗСУ.

Читайте также