«Реал» втратив чотирьох гравців атаки: попереду вирішальні трансфери

«Реал» втратив чотирьох гравців атаки: попереду вирішальні трансфери
«Реал» втратив чотирьох гравців атаки: попереду вирішальні трансфери

За літо можуть втратити десять футболістів.

У «Реала» вистачало ігрових проблем. Результат – чемпіонство «Барселони». А розгром «вершкових» у Манчестері наче розплата за удачу, яка супроводжувала їх роками. Не можна вічно виграти за допомогою дев'яти сейвів Куртуа у фіналі, з голами на останніх секундах та завдяки камбекам після геніальних передач Модріча.

«Мадрид» демонстрував неймовірну живучість. Але цей організм утомився. Зараз у клубів перерва на матчі збірних. Найближчі матчі «Реал Мадриду» заплановані на липень. Можливо до того часу до «мадридців» приєднаються ще новачки, окрім вже відомого Беллінгема. БК Fansport пропонує безліч цікавих ставок, окрім банальних на спортивні матчі, тут можна знайти парі на трансфери, майбутнього тренера та інші.  

У «Реала» непоганий склад. Вдало зробили ставку на Вінісіуса. Не помилилися з Куртуа. Адже помилка з голкіпером могла стати смертельною. Але зсередини Бензема, Кроос та Модріч можуть вважати, що епоха великих перемог закінчилася. У їхньому віці складно стартувати у футболі з нуля.

Карім офіційно залишив «Реал». Кажуть, що Лука повідомив керівництво про запрошення шейхів. Лише Кроос продовжив контракт, але лише на рік. 

Анчелотті власні резервісти недолюблювали через відсутність ротації, але цього сезону і вона не допомогла. Окрім Асенсіо, Бензема, Маріано та Азара можуть піти Одріосола, Начо, Вальєхо, Лунін, Менді та Себальос. Нехай це резерв, але він також потрібний.

Кейн трохи банальна ставка, у стилі Левандовські у «Барселоні». Хоч він і надійний, але за добу «Реал» оголосив про звільнення чотирьох гравців атаки. 

Говорять, що Діас повернеться з «Мілана», адже в оренді. І навряд чи крихітний іспанець зіграє краще ніж Родріго. Тому Анчелотті і вигадав несподіваний хід – запросити Кая Хаверца. Це якщо Почеттіно відпустить. Хоча вето Маурісіо може допомогти «Реалу». Адже Хаверц гравець без чіткої позиції.

Родріго, Вінісіус і Кейн можуть розглядатися як трійка під основу. Тоді інші новачки автоматично будуть незадоволені рішеннями тренера.

«Реал» може продовжити прощатися з гравцями. Можуть піти українець Лунін та іспанець Начо. За чутками, Андрій хоче залишитися в «Реалі» і чекати на свій шанс. Але його невдала гра у поєдинках цього сезону змусила тренерський штаб підшукати іншого резервіста. Начо не подобалося, що йому мало довіряє Анчелотті. В основі Фернандеса не бачать.

До літа треба завершити реконструкцію «Сантьяго Бернабеу». Також недалекоглядно набирати команду під Анчелотті, якщо за рік Карло покине Мадрид.

Але відтік цінних кадрів та дорогі трансфери несуть велику небезпеку. «Реал» пережив десятки жахливих покупок. Але «Мадрид» за ці помилки заплатив 12 роками без перемог у Лізі чемпіонів та сезонами без чемпіонств.