Світшот, стьобана жилетка й чорні джинси: Зеленська у повсякденному образі приїхала на новосілля до прийомної родини

Перша леді Олена Зеленська приїхала на новосілля до родини Жанни та Олександра Сомових, які виховують усиновлених дітей.

У своєму Instagram дружина президента опублікувала відео, на якому вручила сім'ї ключі від нового будинку й показала ремонт.

Подружжю довелося виїхати з Херсонської області, коли російські окупанти захопили їхнє рідне місто Берислав. Вони змінили чотири житла. Новий будинок має п'ять кімнат для дітей і спальню для батьків. Крім цього там розташовані окремі місця для навчання та ігор. Є кухня, генератор і сховище.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

"Родина вже каже, що візьме до себе ще дітей. Бо кожна дитина повинна мати сім'ю та Дім - з великої літери. Місце, у якому можна жити в любові та безпеці", - зазначила перша леді.

Додамо, що це друга сім'я, яка отримала ключі від нового дому. До здачі готуються ще 12 будинків для великих прийомних родин.

На зустріч Зеленська приїхала в повсякденному образі. Вона одягла чорні широкі джинси та блакитний світшот. Зверху накинула стьобану жилетку. Образ доповнила стриманою зачіскою і золотими прикрасами.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше Зеленська розповіла про стосунки з Володимиром під час повномасштабного вторгнення. Вона заявила, що зараз живе з дітьми, а її чоловік - на роботі. Зеленська каже, що в цьому немає провини Володимира. Додала, що діти все розуміють, тож залишається лише чекати перемоги.