Світшот, стьобана жилетка й чорні джинси: Зеленська у повсякденному образі приїхала на новосілля до прийомної родини

Перша леді Олена Зеленська вручила ключі від нового будинку родині, яка виховує усиновлених дітей

Перша леді Олена Зеленська прибула на новосілля до родини Жанни та Олександра Сомових, які виховують усиновлених дітей.

У своєму Instagram дружина президента опублікувала відео, на якому вручила сім'ї ключі від нового будинку й показала ремонт.

Подружжю довелося покинути Херсонську область через захоплення російськими окупантами їхнього рідного міста Берислав. Вони змінили чотири житла. Новий будинок має п'ять кімнат для дітей і спальню для батьків. Крім того, там розташовані окремі приміщення для навчання та ігор. Є кухня, генератор і сховище.

Безумовно, це дуже важлива подія для родини Сомових та усіх вихованців. Вони найбільше цінують комфорт і безпеку у новому домі.

"Родина вже каже, що візьме до себе ще дітей. Бо кожна дитина повинна мати сім'ю та Дім - з великої літери. Місце, у якому можна жити в любові та безпеці", - зазначила перша леді.

Варто зазначити, що це друга сім'я, якій вручили ключі від нового дому. Також готуються ще 12 будинків для великих прийомних родин.

Зовнішній вигляд першої леді під час поїздки

Олена Зеленська прибула на захід у повсякденному образі. Вона вибрала чорні широкі джинси та блакитний світшот. На нього накинула стьобану жилетку. Образ доповнила стримана зачіска і золоті прикраси.

Допис у соціальних мережах

Переглянути цю публікацію в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Зеленська розповіла про стосунки з Володимиром під час повномасштабного вторгнення. Вона заявила, що зараз живе з дітьми, а її чоловік - на роботі. Зеленська вважає, що це не провина Володимира. Вона також зазначила, що діти все розуміють і треба лише чекати перемоги.