Український режисер втік до Росії і поставив льодове шоу для дружини Пєскова

Український режисер Василь Козар виявився одним з постановників льодового шоу дружини Дмитра Пєскова - Тетяни Навки.

Про це у своєму Instagram повідомила співачка Христина Соловій, яка планує судитися з росіянкою через порушення авторських прав.

"Стало відомо, що режисером льодового шоу, до якого накрали українських пісень є ось цей колишній українець", - написала артистка.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Козар навчався в Києві в університеті культури та мистецтв. Після цього він виїхав на стажування у США. Крім цього він виграв у проєкті "Танцюють всі", був хореографом "Танців з зірками", та постановником одного з концертів Тіни Кароль.

"Якщо хтось не до кінця розуміє, чого мене чорти взяли, нібито ми мали вже звикнути, що росіяни у нас все крадуть, то уявіть собі, що ця Навка візьме своє льодове шоу і прокатає його, наприклад, країнами Європи. Німеччина, Австрія, хто там іще приймає русню. І що подумають європейці? Те, як звучить пісня "Тримай", так звучить "русская культура", - наголосила Соловій.

Учасниці 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Адель Асанті та Христина Пустовар засвітилися на Балі в компанії російського репера Моргенштерна. Адель опублікувала відео, у якому показала, як годувала виконавця борщем.