Український режисер втік до Росії і поставив льодове шоу для дружини Пєскова

Один з українських режисерів, Василь Козар, став постановником льодового шоу Тетяни Навки, дружини Дмитра Пєскова. Про це повідомила співачка Христина Соловій, яка також зіткнулася з проблемами авторських прав через це шоу.

За словами Соловій, на льодовому шоу використовувались українські пісні без дозволу авторів, а їхнім постановником виявився саме Козар: "Стало відомо, що режисером льодового шоу, до якого накрали українських пісень є ось цей колишній українець".

Василь Козар отримав освіту в Києві в університеті культури та мистецтв і здійснив стажування в США. Він мав досвід у реалізації різних проєктів, включаючи участь у шоу "Танцюють всі" і співпрацю з Тіною Кароль. Крім того, він був хореографом у шоу "Танці з зірками."

Соловій обурена тим, що льодове шоу Навки можуть представляти в інших країнах, включаючи Німеччину і Австрію, де "русню" добре сприймають: "Європейці зрозуміють, що це руська культура."

Учасниці реаліті-шоу "Холостяк" Адель Асанті та Христина Пустовар знялися на Балі разом з російським репером Моргенштерном. Адель опублікувала відео, на якому вона годує виконавця українським борщем.