Вночі росіяни атакували Сумщину: є поранені, пошкоджено об'єкти енергетики

Ночной напад россиян на Сумщину: есть раненые, повреждены объекты энергетики
Ночной напад россиян на Сумщину: есть раненые, повреждены объекты энергетики

У ніч проти 19 жовтня, росіяни здійснили авіаційний удар по Шосткинській громаді Сумської області, використавши КАБи та «Шахеди». Унаслідок чого поранено сімох людей. Про це повідомляє Сумська ОВА.

«Засобами ППО три «Шахеда» було знищено. Унаслідок ворожої атаки, попередньо поранення отримали семеро людей. Пошкоджено об'єкти енергетики та інфраструктури. Знеструмлено ряд населених пунктів Шосткинщини», – йдеться у повідомленні.

Сумська ОВА зауважила, що на місцях прильотів працюють всі необхідні служби. Організовано штаб ліквідації наслідків атаки ворога. Електропостачання частково відновлено, роботи тривають.

Нагадаємо, що у ніч проти 19 жовтня Росія атакувала безпілотниками Київ. Унаслідок чого постраждав Дарницький район столиці.

Також мер Києва Віталій Кличко повідомив, що уламки БпЛА в одному з районів міста поранили жінку: «У Дарницькому районі столиці під час ворожої атаки постраждала жінка. Її госпіталізували та оперують. Невеликий уламок БпЛА потрапив у помешкання жінки через вікно балкону».

Читайте также